App!képzés

Intenzív gyakorlatorientált mobilfejlesztői képzés
(iOS8, Swift, Android 5.0, Android Wear, Universal apps)

A rendezvényről

Elképesztő sebességgel fejlődnek a mobilos platformok, az elmúlt néhány hónapban fontos frissítést kapott az Android és az iOS is, a Microsoft pedig összeolvasztotta az összes platformját. Ugorj a mélyvízbe, próbáld ki a gyakorlatban a most bemutatkozó vadonatúj képességeket és API-kat, indulj repülőrajttal a versenyben. Gyakorlott előadóink már sok hónapos tapasztalattal rendelkeznek a bemutatandó technológiák terén, így valós, konkrét fejlesztés során megszerzett tudást adnak át a résztvevőknek.

Regisztráció

A szeminárium lezajlott, a regisztrációt lezártuk.

Programok

Válassz dátumot!

Válassz szekciót!

PROGRAMOK

QBF15 terem (földszint)

QBF15 terem (földszint)
QBF15 terem (földszint)
QBF15 terem (földszint)
QBF15 terem (földszint)

QB203 terem (2. emelet)

QB203 terem (2. emelet)
QB203 terem (2. emelet)
QB203 terem (2. emelet)
QB203 terem (2. emelet)

Ha tetszik a program, csatlakozz hozzánk!

Az App! a HWSW informatikai kiadó konferencia- és képzésmárkája. Filozófiánk itt is ugyanaz, mint informatikai kiadványainknál: a tartalom szent és sérthetetlen.
A tartalomhoz az arculatot pedig a mito adta.

Kapcsolat

Így juthatsz oda

  • Autóval

    A rendezvényt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Q épületében tartjuk, a pontos cím: 1117. Budapest, Magyar Tudósok körútja 2. A környéken a parkolás ingyenes, de a várható tömeg miatt ettől függetlenül tiszta szívből ajánljuk a tömegközlekedést.

  • Tömegközlekedéssel

    A helyszín változatos tömegközlekedési eszközökkel érhető el. A 4-es és 6-os villamosról a "Petőfi-híd, Budai hídfő" megállónál kell leszállni, innen pár perces sétával elérhető a BME Q épület, hasonlóan közel van a 103-as busz "Pázmány Péter sétány" megállója is és a 153-as és 154-es busz (Egyetemváros - A38 hajóállomás). A 212 buszjáratról a Schönherz kollégium előtt (Budafoki út / Szerémi sor) kell leszállni, innen pár perces séta a Q épület ahová az igazi ínyencek hajóval is érkezhetnek (Egyetemváros megálló).

scrollTop